Przepis na 2 porcje (16-20 szt.)
- 1. Arkusz papieru polej łyżką soku i rozprowadź ręką po całości. Odwróć papier i zrób to samo.
- 2. Teraz tak samo zrób z drugim arkuszem i połóż go na tym pierwszym.
- 3 Poczekaj dwie minuty, jeśli na papierze widać płyn zdejmij nadmiar soku.
- 4. Przed pokrojeniem papier powinien być matowy, pokrój go w trójkąty tak jak pizzę.
- 5. Ułóż trójkąty na papierze do pieczenia tak, aby się nie dotykały i piecz 8-10 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Wstaw jedną blaszkę do pieczenia wtedy sukces gwarantowany 🙂
- 6. Możesz też namoczyć papier w wodzie i posypać jeden arkusz odrobiną czarnuszki, a potem przykryć drugim papierem. Reszta tak samo.
Smaczego 🙂