Autor: Redakcja Nutricia
|
Opublikowano:
- 1. Boczniaki przesmaż na oliwie, niech się przyrumienią.
- 2. Ogórka i pomidora pokrój w paseczki (możesz wykorzystać ogórka konserwowego jeśli wolisz).
- 3. Koperek posiekaj, wymieszaj z serkiem, dopraw solą i pieprzem.
- 4. Posmaruj kromki chleba serkiem, ułóż boczniaki, pomidory oraz ogórka. Złóż kanapkę.
Smacznego 🙂
Wartość odżywcza przepisu
| Tytuł |
Waga (g) |
Wartość energetyczna (kcal) |
Białko (g) |
PHE (mg) |
|
Chleb niskobiałkowy (2 kromki) |
50 |
130.5 |
0.5 |
12 |
|
Boczniaki |
40 |
12.8 |
1 |
44.8 |
|
Pomidory suszone |
10 |
6.1 |
0.29 |
14.5 |
|
Ogórek kiszony |
15 |
2.1 |
0.06 |
3 |
|
Serek kremowy violife |
40 |
95.6 |
0 |
0 |
|
Koperek |
1 |
0.33 |
0.028 |
1.26 |
|
Oliwa z oliwek |
2 |
17.94 |
0 |
0 |
| Suma wartości odżywczych |
|
|
|
|