Autor: Redakcja Nutricia
|
Opublikowano:
Przepis na 4 porcje
- 1. Wydrąż pomidory. Zachowaj odcięty wierzch i pokrój go drobno.
- 2. Pokrój drobno cukinię, czosnek i oliwki. Wymieszaj z pokruszoną wegańską fetą, ziołami i dopraw.
- 3. Nafaszeruj pomidory i piecz 20 minut w 180 stopniach.
Smacznego!
Wartość odżywcza przepisu
| Tytuł |
Waga (g) |
Wartość energetyczna (kcal) |
Białko (g) |
PHE (mg) |
|
Pomidor |
400 |
76 |
3.6 |
92 |
|
Cukinia |
80 |
13.6 |
0.96 |
44 |
|
Oliwki zielone |
40 |
52.8 |
0.56 |
28 |
|
Czosnek |
4 |
6.1 |
0.256 |
10.8 |
|
Greek feta vegańska Violife |
40 |
122 |
0 |
0 |
|
Tymianek świeży |
1 |
1 |
0.056 |
2.8 |
|
Rozmaryn świeży |
1 |
1.3 |
0.33 |
1.65 |
| Suma wartości odżywczych |
|
|
|
|