Kanapka z grillowaną cukinią

Kanapka z grillowaną cukinią

  1. 1. Cukinię pokrój w plasterki, posmaruj oliwą i grilluj z każdej strony po 4 minuty.
  2. 2. Posiekaj miętę i wymieszaj z seerkiem. Dopraw solą i pieprzem.
  3. 3. Kromki chleba posmaruj serkiem, ułóż ugrillowaną cukinie i sałatę. Złóż kanapkę. 

 

Smacznego!


Wartość odżywcza przepisu

Tytuł Waga (g) Wartość energetyczna (kcal) Białko (g) PHE (mg)
Chleb niskobiałkowy (2 kromki) 50 130.5 0.5 12
Cukinia 70 11.9 0.84 38.5
Serek kremowy violife 40 95.6 0 0
Mięta świeża 1 0.7 0.038 1.9
Sałata 15 2.4 0.21 13.65
Oliwa z oliwek 2 17.94 0 0
Suma wartości odżywczych