- 1. Dynię pokrój w podłużne kawałki, posmaruj oliwą i smaż po 6 minut z każdej strony na patelni grillowej.
- 2. Posmaruj kromki chleba serkiem, ułóż dynię, szczypiorek i listki kolendry.
- 3. Dopraw solą i pieprzem. Złóż kanapkę.
Smacznego 🙂
Smacznego 🙂
| Tytuł | Waga (g) | Wartość energetyczna (kcal) | Białko (g) | PHE (mg) |
|---|---|---|---|---|
| Chleb niskobiałkowy (2 kromki) | 50 | 130.5 | 0.5 | 12 |
| Dynia | 70 | 23.1 | 0.91 | 32.9 |
| Szczypiorek | 2 | 0.7 | 0.082 | 5.06 |
| Kolendra świeża | 1 | 2.79 | 0.02 | 1 |
| Serek violife kremowy cheddar | 20 | 48.8 | 0.04 | 2 |
| Oliwa z oliwek | 2 | 17.49 | 0 | 0 |
| Suma wartości odżywczych |

